Vyhledávání

Téma: Komunální volby Vsetín 2010 - 2014

Datum: 14.10.2010

Vložil: volič

Titulek: Re: Re: Re: hospodaření

Mně se tomu nechce věřit, že by toto radní schválili , to že to schvaluje i zastupitelstvo víme radní mají většinů zastupitelů, kteří jim jakoukoliv pitomost, která je v nepropěsch občanů tohoto města schválí.
K čemu mně je nějaký obraz, když potřebuji, aby se peníze daňových poplatníků investovaly jinde.
A co jsou to za obrazy?
Viděl je fyzicky někdo?
Mají vůbec tu hodnotu?
Byl na tyto obrazy udělán nějaký odhad?
Kde si je radní Kostelník pověsí? Jaké budou mít využití? Tady je také vidět jak vedoucí finančního odboru Matochová slepě plní úkoly to už může dělat i cvičená opice splnit úkol bez keců a nasypat peníze daňových poplatníků tam , kam si radní řeknou.

Já už opravdu nechci, aby se takovým způsobem hospodařilo s majetkem obce.

Vložil: Občan-ka

Titulek: Re: Re: Re: Re: hospodaření

Fajn, sice se neznáme pane "volič", ale opět s vámi plně souhlasím a doufám, že tentokrát paní Matochová uvede všechny skutečnosti kolem jednání o obrazech, tedy i dotazy opozice a jakou dostali odpověď. Takže ještě jednou volte pozorně...

Vložil: Zdeněk Vejpustek

Titulek: Re: Re: Re: Re: hospodaření

K nákupu obrazů od pana Mudráka. Odhad nebyl udělán, můj požadavek v zastupitelstvu, aby se nechal udělat odborný odhad obrazů, nebyl vyslyšen a nikdo ze zastupitelů se k mému požadavku nepřidal. V důvodové zprávě nebyl přiložen soupis obrazů s vyčíslením ceny jednotlivých obrazů, natož pak uvedeno , kde se nacházejí. Doporučuji zajít do Kulturního domu a zeptat se ředitele, kdeže se vzácné malby nacházejí.Předpokládám, že budou v sejfu - za ty peníze.

Datum: 15.10.2010

Titulek: Re: Re: Re: Re: Re: hospodaření

Tak tady vidíme jakou zodpovědnost má Rada města za svěřené peníze daňových poplatníků . Kostelníkovi jako zastupiteli přece takový návrh na koupě obrazů ani nemohl projít, když ty obrazy fyzicky nikdo neviděl a kdoví co se děje dál s jiným majetkem města , jakým způsobem si tito chytrolíni doplňují ztráty z činnosti, kterým by mohli zabránit, kdyby spravovali majetek obce v souladu se zákonem o obcích. Vše co rada města předloží zastupitelstvu je předem schválené mají tam svoji skupinu vazalů. Za prohospodařený majetek jsou zodpovědní především tito radní, Othová KDU-CSL, Gajdušek- KDUCSL, Kudlík dřive za ODS a nyní za SNK-ED, Táborská -ODS, Střelec ODS, Haas dříve za KSČM a nyní za ČSSD a Vychopeň za nezávislé a nyní za TOP 09

Datum: 15.10.2010

Titulek: Re: Re: Re: Re: Re: Re: hospodaření

Občané dnes a zítra těmto lidem vystavíme účet - pojdme k volbám a změňme to!!!

Datum: 08.10.2010

Vložil: Anna

Titulek: Anketa

CHtěla bych dát hlas do ankety,ale nevím jak? Poradí mě někdo?

Datum: 09.10.2010

Vložil: Petr Verosta

Titulek: Re: Anketa

Přeji dobrý den paní Anno, stačí kliknout přímo na odpověď, kterou jste si vybrala a tím se přidá Váš hlas do ankety. Mějte hezký den

Datum: 09.10.2010

Vložil: Anna

Titulek: Re: Re: Anketa

Ať klikám jak klikám nic se neděje a přímo odpověď nemám předepsanou.Jsem začátečník.Poradíte ještě?

Datum: 29.08.2010

Vložil: Procházka

Titulek: Návrh

Zkuste se zeptat voličů, jakým způsobem budou volit, zda volební stranu, jednotlivé kandidáty či kombinaci strana + jednotliví kandidáti?
P9

Datum: 10.09.2010

Vložil: Petr Verosta

Titulek: Re: Návrh

Informace o tom, jak volit naleznete na těchto stránkách pod odkazem "Ke stažení", k dispozici je jak úřední verze, tak i zkrácená verze s jednoduchým vysvětlením.

<< 1 | 2 | 3 | 4